Brickor
Dekoration
Hobbymaterial
Kort
Presentkort
Påskägg
Textil
Våningsfat
 
Gästbok
 
 
 

 


läs hur du beställer dessa fina handgjorda kort
Beställning
Mejla mig din beställning. Ange varans kod och antal och glöm inte din adress.
Jag svarar gärna på frågor om du undrar över något.

Betalning
När jag fått din beställning, mejlar jag betalningsuppgifter, oftast inom ett dygn. Endast förskottsbetalning. Alla priser är i svenska kronor. Du betalar bara varans pris och fraktkostnad enligt postens normer. Inga dolda avgifter.
OBS! Skicka ej lösa pengar i kuvert.

Fraktkostnad
Exempel: 1-5 kort stl 10 x 15 cm porto 7 kr
Övriga varor enligt postens portotabell.

Leverans
Jag skickar med A-post samma dag jag ser att pengarna kommit in på mitt konto. Har jag inte den sökta varan i lager eller du beställer din egen design, kommer levereransen enligt överenskommelse.

Öppet köp
Du har ångerrätt/öppet köp i 10 arbetsdagar, men du får stå för returfrakten. Du får tillbaka varans pris så fort jag fick tillbaka varan oskadd, alltså i samma skick som jag sände den och lika omsorgsfullt packad i originalemballage. En specialbeställd vara med t.ex. din egen text , datum eller personliga bild kan jag tyvärr inte ta tillbaka.

Om olyckan är framme
Jag emballerar väl men det går ändå inte utesluta att olyckor kan hända. Jag kan tyvärr inte ansvara för eventuella transportskador. Det du kan göra är att visa försändelsen för Posten och göra en anmälan. Vanliga brevförsändelser är dock inte försäkrade.

logo softgrey, handgjorda kort i bohem chic stil, lantligt romantiskt shabby

 


upp